Zelf energie besparen, opslaan en weer gebruiken? Koop een van de EcoFlow oplossingen tijdens de Summer Sale

Zelf energie besparen, opslaan en weer gebruiken? Koop een van de EcoFlow oplossingen tijdens de Summer Sale

  • Hoge kortingen op onder andere de Delta 2 Max en het EcoFlow Powerstream Plug & Play zonnepaneel systeem.
  • Ook de slimme apparaten, EcoFlow Glacier en EcoFlow Wave 2, krijgen een korting.
  • Koop je op de EcoFlow website dan ontvang je dubbele EcoCredits.
Hoge kortingen tijdens de Summer Sale van EcoFlow
EcoFlow, de toonaangevende leverancier van milieuvriendelijke energie- en lifestyle-oplossingen, stelt iedereen in staat te starten met energie besparen en op te slaan tijdens de Summer Sale.
In de periode van 16 juni tot 13 juli ontvangt men kortingen op een reeks EcoFlow-producten. Zo krijgen bundels met de onlangs gelanceerde DELTA 2 Max powerstation en het PowerStream Plug & Play zonnepaneel systeem een mooie korting. Ook de slimme apparaten zoals de EcoFlow GLACIER en de verplaatsbare airco EcoFlow WAVE 2 krijgen een lagere prijs. De kortingen tijdens de Summer Sale gelden op de website van EcoFlow en op die van Amazon.
Een van de opvallende aanbiedingen is die van de PowerStream, het eerste Plug & Play zonnepaneel systeem met een draagbare powerstation. Gebruikers kunnen dag en nacht gebruik maken van zonne-energie, waardoor de energierekening omlaag gaat en er een betrouwbare back-up stroomvoorziening is.
Tijdens de zomeruitverkoop heeft EcoFlow voor gebruikers de PowerStream 2kWh Zomer bundel samengesteld, die bestaat uit de DELTA Max 2, zonnepanelen en meerdere slimme accessoires, allemaal verkrijgbaar voor een gebundelde prijs van € 2914*.
Tijdens de Summer Sale kun je ook gebruik maken van een aanbieding op de DELTA 2 Max. Deze powerstation heeft een basiscapaciteit van 2.048Wh die je ook nog eens kan uitbreiden naar 6.144Wh. De DELTA 2 Max is betrouwbaar en levert ongeëvenaarde prestaties, of je hem nu thuis gebruikt of onderweg.
Ook kan iedereen profiteren van kortingen tot € 500 bij aankoop van de DELTA 2 Max samen met producten zoals WAVE 2, GLACIER, zonnepanelen en dergelijke*.
Korting op de smart products van EcoFlow
Maak ook kennis met de nieuwste slimme apparaten van EcoFlow. Deze helpen je optimaal te profiteren van het zonnige weer onderweg, in huis of in de tuin tijdens bijvoorbeeld de BBQ. De GLACIER (voor € 999, oorspronkelijk € 1199) is een veelzijdige draagbare koel-vriescombinatie met ingebouwde ijsmaker. Met een batterij van 298Wh biedt hij lange koel- of vriestijden op één lading.
De WAVE 2 draagbare airconditioner (voor € 1099, oorspronkelijk € 1199) brengt comfort tijdens uitstapjes in de buitenlucht met zijn krachtige koel- en verwarmingsmogelijkheden. De WAVE 2 is 22 procent kleiner dan zijn voorganger, is zeer draagbaar en biedt tot acht uur werktijd met de extra accu.
Beschikbaarheid
Tijdens de Summer Sale leveren aankopen op de EcoFlow website dubbele EcoCredits op, inwisselbaar voor toekomstige milieuvriendelijke aankopen. Ga voor meer informatie naar de website van eu.EcoFlow.com en Amazon.
reviewkees
reviewkees

Geef een reactie