Xiaomi 10 jaar!!

Omdat Xiaomi tien jaar bestaat, verlengt het bedrijf de aanbiedingen van zijn gewilde Mi 10 serie en Mi Note 10 serie in Nederland.
Mi-fans en -gebruikers kunnen nog tot eind augustus 2020 gebruikmaken van de speciale aanbiedingen van deze producten.

Drie nieuwe varianten van de e-scooter

Ook kondigt Xiaomi de komst van drie nieuwe varianten van de e-scooter naar Nederland aan:
Mi Electric Scooter Pro 2,
Mi Electric Scooter 1S en
Mi Electric Scooter Essential,
die nu verkrijgbaar zijn op MediaMarkt.nl (voorverkoop).

Ou Wen, Head of Xiaomi Western Europe:

“Xiaomi, dat in tien jaar tijd is uitgegroeid van kleine start-up tot een van de jongste Fortune Global 500-bedrijven, wil met deze geweldige aanbiedingen zijn Nederlandse Mi-fans en -gebruikers bedanken voor hun niet aflatende steun. We blijven ons inzetten om elke Nederlandse consument van innovatieve producten te kunnen voorzien, en vinden het altijd leuk van hen te horen.”

De Mi 10

Foto- of videograaf in de dop? De Mi 10 heeft genoeg te bieden.
Het toestel heeft een 108 megapixel hoofdcamera voor scherpe foto’s en 13 megapixel groothoeklens waarmee je zonder moeite grote gebouwen in hun geheel vastlegt.
Met de 2 megapixel dieptesensor en macrolens maak je daarnaast foto’s van heel dichtbij.
Meer van de selfies? Dan heb je aan de 20 megapixel selfiecamera meer dan genoeg.

Voor een optimale gebruikerservaring is de Mi 10 uitgerust met een scherm van 6,67 inch met een hoge maximale helderheid en levensechte kleurweergave.
Daarmee bekijk je animaties, maar ook films en series in hoge kwaliteit en met een ververssnelheid van 90 Hz. Daarnaast is de smartphone uitgerust met de 5G-ready Qualcomm® Snapdragon 865 5G-chipset voor een supersnelle performance en uitstekende gebruikerservaring.
Dankzij LiquidCool 2.0 – het geavanceerde koelingssysteem – raakt het toestel daarnaast niet oververhit, zelfs niet bij langdurig gebruik.
En met zijn batterij van 4.780 mAh gaat de Mi 10 gemakkelijk een hele dag mee zonder tussendoor opladen.

 

De Mi 10 Pro

De Mi 10 Pro heeft ook een haarscherp display van 6,67 inch met  een ververssnelheid van 90 Hz en is het toestel uitgerust met dezelfde kwalitatieve stereo-speakers en supersnelle Qualcomm®-chipset, Snapdragon 865 5G.
De Mi 10 Pro heeft, anders dan de Mi 10, een 20-megapixel-ultragroothoeklens en een UHD 8K 30fps video opname functie om elk moment in detail vast te leggen.
Mi 10 Pro biedt ’s werelds meest fascinerende fotografie-ervaring met een DxOMarkscore van 124.
In combinatie met de extra softwareopties bieden al deze camera’s en hun functies net even wat meer aan de gebruiker die zijn foto- en videografie serieus neemt.
Dankzij de krachtige 4.500 mAh batterij gaat het toestel de hele dag probleemloos mee zelfs met alle grafische functies.

 

De Mi Note 10 serie

De Mi Note 10 heeft vijf verschillende lenzen – een 108-megapixelgroothoeklens, een 5-megapixeltelelens, een 12-megapixeltelelens, een 20-megapixelultragroothoeklens en een macrolens.
Dit zorgt voor probleemloos zoomen zonder dat de beeldkwaliteit minder wordt.

Aan de voorkant beschikt de Mi Note 10 over een afgerond AMOLED-3D-display van maar liefst 6,47 inch, inclusief hagelnieuwe vingerafdruksensor onder het scherm.
Aan de achterkant bestaat het toestel uit afgerond 3D-glas voor een stevige grip.
Net als bij de Mi 10 en Mi 10 Pro is zowel de voor- als de achterkant gemaakt van Corning®️ Gorilla®️ Glass 5.

 

Van binnen is ook de Mi Note 10 wederom dik in orde: met de krachtige 5260 mAh-batterij kan de Mi Note 10 snel opgeladen worden en gaat hij vervolgens makkelijk twee dagen mee.
Verder is het toestel uitgerust met Qualcomm®️ Snapdragon™ 730G met 8nm-procestechnologie voor een soepele werking.
Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black, Aurora Green en Glacier White.

Prijs en beschikbaarheid

De Mi 10 met een geheugen van 8GB+256GB, in de kleur Twilight Grey en Coral Green, is nu verkrijgbaar tegen een aanbiedingsprijs van € 649 op Coolblue, Bol.com (alleen Coral Green),
en op de website van de officiële Mi Store Benelux (alleen Twilight Grey)

De Mi 10 Pro met een geheugen van 8GB+256GB, in de kleur Solstice Grey, is nu verkrijgbaar tegen een aanbiedingsprijs van € 749 op MediaMarkt.nl, wat een prijsdaling betekent van € 250 tot het einde van augustus.

De Mi Note 10 is bij MediaMarkt.nl tot eind augustus in prijs verlaagd. Consumenten kunnen de Mi Note 10 aanschaffen voor € 399 (Midnight Black en Aurora Green) en profiteren daarmee van een prijsdaling van respectievelijk € 60 en € 81. De Mi Note 10 Pro (Midnight Black en Aurora Green) kan worden aangeschaft voor € 519. Dat is een prijsdaling van € 60.

Mi Electric Scooter

De onlangs aangekondigde Mi Electric Scooter Pro 2, 1S en Essential zijn vanaf heden bij MediaMarkt.nl beschikbaar (voorverkoop).
Consumenten hebben keuze uit drie nieuwe varianten met een respectievelijke prijs van € 529,99, € 429, 99 en € 329,99.
Bij bestelling van de Mi Electric Scooter Pro ontvang je er zelfs gratis de Mi Portable Electric Air Compressor bij.

reviewkees
reviewkees