Senseo Viva Café Duo Select review

Kies voor een klassieke of vollere koffiesmaak met Duo Select

Kies voortaan zelf je sterkte met de Senseo Viva Café Duo Select. Dankzij Duo Select kun je de smaak van jouw favoriete Senseo koffie nu nog beter afstemmen op jouw voorkeur. Draai naar links voor de klassieke Senseo koffie of draai naar rechts voor een romige intensere koffie.

Bepaal zelf de intensiteit van je koffie

Of je nu houdt van een volle kop koffie of toch een sterker klein kopje, het kan allemaal door het watervolume aan te passen met de Intensity Select knop op de Senseo. Klik simpelweg één keer voor een normale kop koffie of twee keer voor een sterkere kleine variant.

Kies het trendy design dat bij jou past

Breng je keuken tot leven! De nieuwe Senseo Viva Café Duo Select is verkrijgbaar in diverse trendy designs, die jouw keuken tot leven brengen. Welke kleur kies jij?

Heerlijk zachte crèmelaag

De Crema Plus-technologie zorgt voor een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje.

Koffieboosttechnologie

De Senseo koffieboosttechnologie levert het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door elke Senseo koffiepad. Hierdoor haal je de meeste smaak uit de koffiepad, voor een vollere Senseo koffiesmaak .

Automatische uitschakeling

Het koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld. Hierdoor bespaar je energie.

Ontkalkingsindicator

Het Senseokoffiezetapparaat herinnert je eraan wanneer je de machine moet ontkalken. Belangrijk is om het koffiezetapparaat iedere 3 maanden te ontkalken met Senseo ontkalker. Zo blijft het apparaat vrij van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en zorg je voor een langere levensduur van het apparaat. Gebruik geen azijn, dit kan je Senseo apparaat beschadigen en heeft daarnaast ook een negatieve invloed op de koffiesmaak.

Onmiddelijk starten

Als je op de 1- of 2-kopsknop drukt wordt de koffie gezet zodra het apparaat is opwarmt.

Een of twee kopjes tegelijkertijd

Zet 1 of 2 kopjes koffie tegelijk in minder dan een minuut.

Verstelbare tuit van echt metaal

Pas de positie van de koffietuit aan op je favoriete kop of mok.

reviewkees
reviewkees