Een 10 voor de realme 10, launch recap


De realme 10 was net gelanceerd en ik ben hier om jullie een volledige samenvatting van het evenement te geven!

Het begon met realme-managment die pronkten met de recordbrekende records die ze hadden behaald. Met 50 miljoen van de wereldwijd verkochte nummer reeksen is …. zeer indrukwekkend! Aangezien de serie pas iets meer dan 3 jaar geleden was gelanceerd!

Laten we meteen naar de productintroductie springen, zullen we? Laten we eens kijken naar de redenen waarom de realme 10 een 10/10-keuze is voor gebruikers van apparaten op instapniveau!

💯#1 : Prestaties

De realme 10 heeft de 6nm Helio G99-chipset van Mediatek , hij kan een piekkloksnelheid van 2,2 GHz voor CPU en 1,0 GHz voor CPU bereiken, indrukwekkend? Welnu, de verbluffende factor van deze chipset is dat hij een piek Antutu-score van 400K+ zou kunnen halen!

💯#2: Opslag

De realme 10 heeft momenteel de titel ‘Hoogste RAM-uitbreiding’ in zijn segment! Kun je geloven dat het tot 16 GB RAM heeft, in een budgetvriendelijke telefoon? Nog een W genomen door de Terminator – realme 10! In termen van intern geheugen waren ze niet goedkoop, door je 128 GB aan ROM te geven .

💯#3: weergave

De realme 10 heeft een hoge verversingssnelheid van 90 Hz en 360 Hz Touch Sampling Rate . Wat is het beste deel? FHD+ Super-AMOLED! Houd er rekening mee dat dit GEWOON een budgetsmartphone op instapniveau is!

💯#4: Ontwerp

Het is realme, en je weet dat ze het ontwerpen van hun smartphones ALTIJD zeer serieus nemen! En hier is het resultaat! Met Light Particle Design en het Camera Unibody-ontwerp, voor het eerst geïntroduceerd op de realme 9i 5G. Het wordt geleverd in twee prachtige kleurstellingen, respectievelijk Clash White en Rush Black.

💯#5: Camera

De realme Number Series laat zijn gebruikers nooit in de steek op het gebied van cameraprestaties, ze zijn hiervoor geboren! Introductie van 50 MP Color AI Dual Camera System , naast de Street Photography Mode 2.0 , waarmee u het perfecte camerasysteem kunt creëren waar u om had kunnen vragen in elke smartphone op instapniveau! Aan de voorkant zit een 16 MP Selfie Camera die aan al je selfie-behoeften voldoet.

💯#6: Batterij

5000mAh batterij + 33W Dart Charge , de goede oude klassieke combo die nooit oud wordt!

Het beste is dat, zelfs met deze enorme batterij, de realme 10 nog steeds alles in een apparaat van minder dan 8 mm kan passen!

💯#7: Audio

Ik breng zelden dingen naar voren die met audio te maken hebben, omdat de meeste hetzelfde zijn, maar de realme 10 heeft mijn POV veranderd sinds de lancering! Met ’s werelds eerste 200% UltraBOOM-luidspreker, die 200% van zijn geluid gebruikt voor uw entertainmentbehoeften: D. 3,5 mm koptelefoonaansluiting is ook beschikbaar als je de voorkeur geeft aan bedrade oortelefoons zoals de realme Buds 2 Neo.

Daarmee is het hele evenement afgerond, de prijs varieert van regio tot regio.

Top model zal rond de €300 moeten kosten.

Wanneer de realme 10 beschikbaar is om aan te schaffen is even afwachten.

Wil je de launch nog een keer bekijken dat kan hier:

Bron van dit artikel komt van de realme community 

 

reviewkees
reviewkees

Geef een reactie