Ook een nieuwe wearable’s gelanceerd door Huawei

Huawei kondigt vandaag tijdens het Seamless AI Life Products evenement vier nieuwe producten aan die het 1 + 8 + N ecosysteem verder verrijken.
Het gaat om onder andere de HUAWEI Freebuds Pro en FreeLace Pro, nieuwe pro-varianten van de veelgeprezen audioproducten met verbeterde Active Noise Cancelling (ANC).
De wearables worden uitgebreid met de WATCH GT 2 Pro en WATCH FIT, met opvallende esthetiek, nieuwe functies voor het bijhouden van fitnessgegevens en nieuwe trainingsmodi.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

De nieuwe HUAWEI WATCH GT 2 Pro  is voorzien van een titanium horlogekast en keramische behuizing in combinatie met zwart saffierglas. Het toestel biedt een batterijduur tot twee weken, kan draadloos opladen, heeft meer dan 100 trainingsmodi én professionele fitness datatracking-functies.
Bovendien ondersteunt HUAWEI WATCH GT 2 Pro apps om gebruikers nog meer functies te bieden.

De verbeterde HUAWEI TruSeen ™ 4.0+ zorgt voor nauwkeurigere hartslagmetingen.
Daarnaast is het horloge uitgerust met nieuwe trainingsmodi, waaronder skiën, langlaufen, snowboarden en golf driving range.
Deze vullen het bestaande aanbod aan, om gebruikers te voorzien van real-time prestatiemeting analyses voor professionele sporten.

HUAWEI WATCH FIT

HUAWEI WATCH FIT is het eerste Huawei-sporthorloge met een afgeronde rechthoekige wijzerplaat.
De smartwatch pakt uit met een 1,64-inch AMOLED-display, dat meer inhoud weergeeft en daarmee een betere interactie-ervaring biedt.
Met een gewicht van 39 gram voelt de HUAWEI WATCH FIT zo licht aan als een sportpolsband.
Het horloge is voorzien van de onlangs geüpgradede HUAWEI TruSeen ™ 4.0-hartslagtechnologie, die gebruik maakt van Huawei’s eigen multi-sensor AI neurale netwerkalgoritme en geavanceerde PPG-componenten om een nauwkeurigere, 24-uurs hartmonitoring te bieden die veranderingen in bloedzuurstof, slaap- en stresscondities bijhoudt.

Alle gegevens worden ook geanalyseerd om fitnessadvies te genereren dat gebruikers helpt een beter en gezonder leven te leiden.
HUAWEI WATCH FIT is de eerste Huawei-smartwatch met Quick-workout Animaties.

Door 44 standaard fitnessroutines (inclusief vetverbranding, ontlasting van schouderspieren, body sculpting en andere routines) te combineren met 12 animaties, heeft de gebruiker altijd toegang tot een passende work-out. HUAWEI WATCH FIT biedt 13 hardlooplessen die speciaal zijn afgestemd op jogging liefhebbers.
Het hardlooptempo wordt wetenschappelijk geanalyseerd met realtime resultaten om gebruikers te helpen hun training te optimaliseren.
Het horloge is ook perfect voor outdoor sporten met 96 trainingsmodi, ingebouwde GPS en 5ATM waterbestendigheid.

Hoewel de HUAWEI WATCH FIT een compact formaat heeft, ondersteunt de batterij tot maar liefst 10 dagen bij standaard gebruik van de sportwatch. HUAWEI WATCH FIT ondersteunt ook Huawei’s snellaadtechnologie, waarmee slechts vijf minuten opladen voldoende energie kan leveren om de watch een hele dag normaal te gebruiken.

Prijs en levertijd

De HUAWEI WATCH FIT heeft een adviesprijs van € 129,- en is officieel in Nederland beschikbaar vanaf 16 september 2020 in vier verschillende uitvoeringen: Sakura Pink, Mint, Green, Cantaloupe Orange en Graphite Black.

De HUAWEI WATCH GT 2 Pro is per 5 oktober verkrijgbaar bij de geautoriseerde retailpartners in Nederland met een adviesprijs van € 299,- en in de variaties Night Black met fluoroelastomere band en in Nebula Gray, met lederen polsband.

reviewkees
reviewkees