HUAWEI FreeBuds Studio

Amsterdam, 22 oktober 2020: Huawei heeft vandaag de eerste draadloze over-ear hoofdtelefoons van het bedrijf aangekondigd, de HUAWEI FreeBuds Studio. De nieuwe hoofdtelefoon biedt een hifi-luisterervaring en tot 48kHz brede frequentie hoge resolutie geluidskwaliteit en laat de gebruiker zo de rijke details van muziek met hoge resolutie echt ervaren. De intelligente dynamische actieve noise cancelling (ANC) biedt drie ruis onderdrukkingsmodi die kunnen worden geschakeld op basis van verschillende omgevingsgeluiden. Met de mogelijkheid om automatisch tussen twee verbonden apparaten te schakelen nemen gebruikers afscheid van het tijdrovende bluetooth-koppelingsproces bij het verwisselen van apparaten en genieten zij van een stabiele naadloze verbinding dankzij de HUAWEI FreeBuds Studio.

Geïnspireerd op geometrie en eenvoud, biedt HUAWEI FreeBuds Studio een stijlvolle look en comfortabele pasvorm. Het is niet alleen een hoofdtelefoon, maar ook een slimme assistent die consumenten in staat stelt om een betere digitale audiowereld te ervaren.

Een nieuwe look met geometrische vormen
HUAWEI FreeBuds Studio combineert kunst met technologie om een prachtig ontworpen en comfortabele hoofdtelefoon te leveren die geschikt is voor veel verschillende stijlen. In plaats van ingewikkelde vormen te gebruiken, zijn de oorschelpen ontworpen met eenvoudige lijnen en cirkels, afgewerkt met een metallic matte textuur voor een premium look. Een roestvrijstalen cilindrische arm verbindt de hoofdband en oorschelpen om een uniek ontwerp te bieden.

De HUAWEI FreeBuds Studio verbetert de draagervaring verder en biedt grotere oorschelpen die 65 mm x 42 mm meten om een ruime pasvorm te creëren voor verschillende oormaten. Het lederen oorkussen voelt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar zorgt ook voor een geweldige geluidsisolatie. De hoofdband maakt gebruik van een gestroomlijnd ontwerp en kan zich uitstrekken tot 150 graden om verschillende hoofdvormen en -maten te passen.

Een vernieuwende luisterervaring met hoge resolutie geluidskwaliteit
Dankzij professionele akoestische componenten ondersteunt de HUAWEI FreeBuds Pro een ultrabrede frequentierespons van 4Hz – 48kHz, verfijnd door audio-experts om geweldig klinkende muziek met rijke details te leveren.

HUAWEI FreeBuds Studio beschikt over een aangepaste diafragma driver. Een vierlaags 40mm polymeermembraam maakt een breder frequentieresponsbereik en een hogere gevoeligheid mogelijk, terwijl Huawei’s zelfontwikkelde L2HC draadloze audiocodec-technologieën een audiotransmissiesnelheid van maximaal 960kbps bereiken. Hierdoor kan HUAWEI FreeBuds Studio de originele geluiden van hoge kwaliteit van audiobestanden echt tot in de kleinste details reproduceren.

Intelligente dynamische ruisonderdrukking voor een geheel nieuwe ANC-ervaring
HUAWEI FreeBuds Studio beschikt over de innovatieve “TAT” dubbellaagse geluidsisolatiestructuur en intelligente dynamische ANC die een ruisonderdrukkingseffect van maximaal 40dB bereiken. Met de ingebouwde IMU-omgevingssensor en microfoonsysteem kan de hoofdtelefoon de geluidsomgeving van de gebruiker nauwkeurig detecteren en drie ANC-modi bieden die zich kunnen aanpassen aan de omgeving voor betere geluidsonderdrukking.

Daarnaast ondersteunt HUAWEI FreeBuds Studio de awareness mode en spraakmodus, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van hun omgeving of duidelijke gesprekken kunnen voeren zonder hun hoofdtelefoon te verwijderen. Bovendien kan het gloednieuwe call noise reduction system met zes microfoons de stem beter oppikken en daarnaast effectief stemmen en achtergrondgeluid filteren.

Naadloze all-scenario verbindingen om de audioverbindingservaring te vernieuwen
Gebruikers verwachten inmiddels dual-device verbindingen in dit smart life tijdperk. HUAWEI FreeBuds Studio beschikt over vier-kanaals, dual-mode en dubbele verbinding, waarmee gebruikers tegelijkertijd verbinding maken met twee apparaten zonder dat de verbinding verbroken wordt en opnieuw verbinding gemaakt moet worden. Het ondersteunt niet alleen dubbele verbinding met Huawei all-scenario apparaten, maar ook met Android, iOS en Windows-apparaten om naadloze verbinding tussen apparaten mogelijk te maken.

HUAWEI FreeBuds Studio is de eerste dubbele antenne over-ear draadloze hoofdtelefoon in de industrie die 360° omnidirectionele Bluetooth-signaaldekking biedt voor een stabielere verbinding. Zelfs op plaatsen met sterke signaalinterferentie zoals luchthavens, kan het duale antenne-ontwerp intelligent identificeren en automatisch overschakelen naar een andere antenne met een sterker signaal, wat een betere verbinding en stabiliteit oplevert voor vloeiende telefoongesprekken.

Wanneer de HUAWEI FreeBuds Studio volledig is opgeladen, kan hij muziek afspelen met ANC gedurende maximaal 20 uur of 24 uur als het ANC is uitgeschakeld. Met slechts 10 minuten snelladen kan de HUAWEI FreeBuds Studio vijf uur muziek afspelen met ANC aan, of acht uur als ANC is uitgeschakeld.

De nieuwe HUAWEI FreeBuds Studio voldoet aan de steeds veeleisendere audiobehoeften van gebruikers. Het hifi-niveau van draadloze audiokwaliteit, baanbrekende ruisonderdrukking en interactieve bediening verbeteren zowel werk als entertainment, wat de hele dag draagcomfort biedt.

De HUAWEI FreeBuds Studio zijn beschikbaar in goud in zwart bij de HUAWEI Store en gebruikelijke HUAWEI Retail Partners met een adviesprijs van 299,99 euro.

reviewkees
reviewkees