HUAWEI FreeBuds Pro en HUAWEI FreeLace Pro zijn gelanceerd

Tijdens de keynote bevestigde Huawei haar toewijding aan de All-scenario Seamless AI Life strategie.
De producten die vandaag worden gelanceerd, zijn allemaal ontworpen om consumenten een samenhangende, verbonden ervaring te bieden in het dagelijks leven.

Van werk en gezondheid tot fitness en audio-entertainment, in lijn met Huawei’s missie om een beter verbonden wereld te bouwen.

HUAWEI FreeBuds Pro en HUAWEI FreeLace Pro: slimme dynamische noise cancelling en meeslepende, slimme audio-ervaringen

HUAWEI FreeBuds Pro zijn ’s werelds eerste True Wireless Stereo (TWS) oordopjes die intelligente dynamische ruisonderdrukking ondersteunen.
De nieuwste noise cancelling oortjes zijn voorzien van een hardware- en software-geïntegreerde oplossing die op intelligente wijze het type omgevingsgeluid identificeren op basis van de directe omgeving van de gebruiker.
Ze kunnen schakelen tussen drie profielen – General, Cosy en Ultimate – om zodoende optimale ruisonderdrukkende prestaties te bieden met een toonaangevende ruisonderdrukkingsgraad van 40dB.


Met Dual Connection verbinding met slimme Android-, iOS- en Windows-systemen kunnen gebruikers naadloos switchen tussen apparaten zonder aan één merk gebonden te zijn.
De nieuwe gebarenbesturing stelt gebruikers in staat om eenvoudig de in-ear oordopjes te bedienen met behulp  van een swipe of een knijpbeweging op de kubusvormige oordopjessteel.

Huawei FreeLace Pro

Tijdens het evenement werd ook de nieuwe stijlvolle HUAWEI FreeLace Pro aangekondigd.
De oordopjes met nekband ondersteunen ruisonderdrukking tot 40dB en maken gebruik van algoritmen om in elke situatie stabiele ruisonderdrukkingsprestaties te bieden.

De HUAWEI FreeLace Pro is voorzien van 14 mm dynamische drivers van aluminium-magnesiumlegering met basbuizen om hifi-audio te bieden voor de ideale luisterervaring.
Koppelen en opladen gaat naadloos met HUAWEI HiPair, een door Huawei ontwikkelde oplossing waarmee gebruikers gemakkelijk tegelijkertijd kunnen pairen en opladen door simpelweg de oordopjes aan te sluiten op een smartphone via de USB-C-poort.
Een oplaadtijd van vijf minuten geeft voldoende batterijduur voor vijf uur muziek luisteren en volledig opgeladen kunnen de oordopjes een dag mee.

Prijs en beschikbaarheid

  • De HUAWEI FreeLace Pro is vanaf 20 september exclusief verkrijgbaar in de HUAWEI Store tegen een adviesprijs van €119,- in de kleuren Dawn White, Sage Green en Graphite Black.
  • De HUAWEI FreeBuds Pro hebben een adviesprijs van € 179,- en zijn vanaf 5 oktober verkrijgbaar in de kleuren Carbon Black, Ceramic White en de nieuwe kleur Silver Frost.
reviewkees
reviewkees

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.