Google Fold komt er aan

Het is alweer een paar jaar geleden sinds de eerste verschijning van opvouwbare smartphones.

Samsung heeft recentelijk de Samsung Galaxy Z Fold3 en Samsung Galaxy Z Flip3 .

Google

Nu heeft een nieuw rapport het bestaan ​​onthuld van een Google opvouwbare smartphone, Google Pixel Fold.

Google lanceerde onlangs de Android 12 Beta 4. In de Android 12 Beta 4 Google Camera-applicatie vonden ontwikkelaars vier apparaten, met de codenaam Oriole, Raven, Passport, Slider.

Onder hen zijn Oriole en Raven de nieuwe Pixel 6-serie van Google die dit najaar wordt uitgebracht. Deze smartphones komen overeen met de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Paspoort

Er zijn echter berichten dat het “Paspoort” een opvouwbare smartphone van Google is. Volgens speculaties zal de naam van dit apparaat Google Pixel Fold zijn. Verder zijn er berichten dat deze opvouwbare smartphone van Google mogelijk dit najaar arriveert.

Volgens rapporten zijn de Google Pixel Fold- en Google Pixel 6-serie uitgerust met Google’s aangepaste chip Tensor, en Google Pixel Fold zal het camerasysteem van Google Pixel 6 gebruiken. Dit suggereert dat de Google Pixel Fold goede beeldprestaties zal hebben. Dit zal niet helemaal een verrassing zijn, want Google is een van de beste op het gebied van smartphone-camera-optimalisatie.

Google heeft sindsdien bevestigd dat het de Pixel 6 dit najaar zal uitbrengen. We kunnen echter niet zeggen of de Google Pixel Fold ook op dit evenement zal aankomen.

Google Pixel 6-serie wordt dit najaar gelanceerd

De Google Pixel 6 wordt geleverd met een 6,4-inch FHD + -scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. De Pixel 6 Pro gebruikt echter een 6,7-inch QHD+ paneel met een verversingssnelheid van 120Hz. Beide telefoons hebben drie camera’s aan de achterkant , maar de Pixel 6 Pro heeft een telelens met 4x zoom . Uit de informatie tot nu toe zou de Tensor-chip een AI-chip moeten zijn. Dit betekent dat het AI- en ML-modellen direct op de telefoon kan verwerken. Hierdoor krijgen gebruikers ook een betere camera-ervaring, spraakherkenning en andere functies. De nadruk lag op stemassistent, vertaling, ondertitels en dicteermogelijkheden.

Op het gebied van software krijgen de Pixel 6 en Pixel 6 Pro de beste ervaring onder de ondersteuning van het dynamische Material You- thema van Android 12. Daarnaast hebben Pixel 6 en Pixel 6 Pro de meest ingebouwde hardwarebeveiligingslagen , die zijn zeer krachtig in termen van beveiligingsbescherming. Vanaf nu is de officiële website van het product al actief Zie hier

Bron china

reviewkees
reviewkees