Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 vanaf morgen officieel in de winkel

Recordaantal pre-orders weerspiegelt ongekende populariteit vouwbare smartphones

Met de Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 lanceert Samsung morgen de nieuwste generatie Galaxy Z smartphones.

In Nederland hebben de nieuwste foldables de pre-orderrecords van vorig jaar al verbroken voordat de toestellen in de winkel liggen.
In de pre-orderperiode werden maar liefst 64% meer Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 toestellen besteld dan tijdens de voorverkoop in 2021.

​De Galaxy Z Flip4 bouwt voort op het succes van Samsungs iconische vormgeving, met talloze upgrades, zoals een verbeterde camera-ervaring, een grotere accu1 en uitgebreidere aanpassing mogelijkheden.

De Galaxy Z Fold4 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor gebruikers.

Het design dat van gedaante kan wisselen, het flexibele ontwerp, de indrukwekkende schermen, de pc-achtige mogelijkheden voor multitasking, de geavanceerde cameratechnologie en de krachtige mobiele processors weerspiegelen Samsungs toewijding aan superieur vakmanschap.


​“Elk jaar verkopen onze nieuwste foldables beter dan de vorige generatie. Consumenten met verschillende stijlen en voorkeuren vinden vlot de weg naar de Z Flip4, die goed was voor 65% van de voorverkopen, en de Z Fold4, goed voor 35%”,

zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland.

“Als leider in deze categorie kunnen we niet wachten totdat gebruikers de nieuwste innovaties en verfijningen van de foldables kunnen ervaren.”

 

​Unieke ervaringen met de Galaxy Z Flip4
​De Galaxy Z Flip4 is de ultieme tool voor zelfexpressie.

Het compacte, opvouwbare design maakt unieke ervaringen mogelijk die op geen enkele andere smartphone beschikbaar zijn.
Door de Z Flip4 gedeeltelijk te vouwen en FlexCam2 te activeren maak je handsfree video’s of groep-selfies vanuit verschillende hoeken. Met Quick Shot maak je direct vanaf het Cover Scherm selfies van hoge kwaliteit.
Foto’s en video’s zijn scherper en stabieler – of het nou dag of nacht is – dankzij de verbeterde camera met een sensor die 65% helderder is3, aangestuurd door het Snapdragon® 8+ Gen 1 mobiele platform.

Galaxy Z Fold4: multitasking krachtpatser

De Galaxy Z Fold4, de krachtigste foldable van Samsung tot nu toe, is een echte multitasking-krachtpatser. Een verbluffend groot 7,6-inch Dynamic AMOLED-display biedt je tal van mogelijkheden om te multitasken als een professional.

Met apps die zijn geoptimaliseerd voor een ervaring op een groot scherm, heb je meer functionaliteiten tot je beschikking.
Bovendien geeft de intuïtieve nieuwe taakbalk je toegang tot je favoriete apps, met slechts een veegbeweging.
Hierdoor krijg je slimmere manieren om te multitasken, of je nu tussen apps op volledig scherm schakelt via App Pair, of meerdere vensters tegelijk bekijkt.

De Galaxy Z Fold4 is vanaf 26 augustus verkrijgbaar in Graygreen, Beige en Phantom Black4 voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.799,- (256 GB).
Bij de Z Flip4 heb je de keuze uit de kleuren Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue5 startend bij een verkoopadviesprijs van € 1.099,- (128 GB).

​Consumenten die tussen 10 augustus en 4 september 2022 een Galaxy Z Fold4 of Galaxy Z Flip4 hebben besteld bij een deelnemende winkel kunnen zich via samsung.com/nl/promo/pre-order/ registreren om tot € 200,- extra inruilwaarde te ontvangen.

​Kijk op http://news.samsung.com/nl/galaxy voor meer informatie.

reviewkees
reviewkees

Geef een reactie