EcoFlow viert de herfst met hoge kortingen

  • Vier de herfst met exclusieve kortingen en bespaar tot €300 op geselecteerde EcoFlow-producten van 15 september tot 15 oktober.
  • Ook de DELTA Max 1600, RIVER 2 Max, WAVE 2 en DELTA Max 2000 krijgen een korting.
  • Ontdek duurzame oplossingen voor binnen en buiten het huis.
We genieten nog van de heerlijke temperaturen, maar de zomer gaat langzaam over in de herfst. Voor EcoFlow een mooi moment om te starten met een promotiecampagne.
Tussen 15 september en 15 oktober heeft marktleider EcoFlow mooie aanbiedingen voor mensen die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen voor zowel binnen als buiten het huis.
Tijdens deze periode kunnen belangstellenden gebruik maken van prijsverlagingen op een flink aantal modellen van EcoFlow. Deze kortingen gelden voor producten als Power Stations, de draagbare koelkast Glacier, airconditioner Wave 2 en nog veel meer. Al deze kortingen zijn beschikbaar via de EcoFlow website, de EcoFlow Amazon Store en de andere partners in Nederland en België.
 

Dit zijn enkele van de aanbiedingen van EcoFlow:

EcoFlow DELTA Max 1600 met tot wel 21% korting

De EcoFlow DELTA Max 1600 Power Station is onder andere ontworpen voor back-up thuis. Met een output van 2400W AC kan het 99% van de huishoudelijke apparaten van stroom voorzien, waaronder elektrische waterkokers, airconditioners, ruimteverwarmers, stoomstrijkijzers en elektrische wasdrogers. Het apparaat heeft ook een indrukwekkend oplaadvermogen van 0-80% in 65 minuten, waardoor het een betrouwbare back-up energiebron is.

EcoFlow RIVER 2 Max met tot wel 18% korting

De RIVER 2 Max Power Station is vooral handig voor de kampeerders en liefhebbers van het buitenleven. Toch staat het apparaat ook binnen het huis zijn mannetje. Je kunt er bijvoorbeeld de stofzuiger of het tosti-ijzer mee van stroom voorzien. Wanneer het apparaat in de X-Boost-modus staat, wordt het vermogen versterkt tot 1000 W.

EcoFlow WAVE 2 met tot wel 19% korting

Deze draagbare airconditioner kan nog best eens van pas komen deze heerlijke nazomer. Ook wanneer het wat frisser gaat worden kun je de EcoFlow WAVE 2 inzetten om de ruimte te verwarmen.

DELTA Max 2000 met tot wel 12% korting

Deze Power station heeft een basiscapaciteit van 2016Wh maar wanneer dat niet genoeg is kun je dit uitbreiden naar 6048Wh. Dit doe je door er twee Smart Extra Batteries op aan te sluiten en dat is genoeg voor de energiebehoefte van een gemiddeld gezin gedurende twee dagen.
“De herfstpromotie is onze manier om duurzame energieoplossingen toegankelijker te maken.
Het is een uitnodiging voor iedereen om het beste uit het seizoen te halen, of ze nu op zoek zijn naar avonturen buitenshuis of het verbeteren van hun thuisinstallatie.”

Richard de Borst, Directeur Benelux bij EcoFlow
Beschikbaarheid
Iedereen kan tot 15 oktober gebruik maken van de kortingen op de EcoFlow website, de EcoFlow Amazon Store en bij de volgende partners.
– SolarPowersupply.nl
– Obelink.nl
– Offgridpowerstation.nl
– Kamera-Express.nl
– CameraNu.nl
– Prepshop.nl
reviewkees
reviewkees

Geef een reactie