EcoFlow draagbare energie, zonne-energie en meer

EcoFlow, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieuvriendelijke energie oplossingen.
Deze kondigt de beschikbaarheid in Nederland en België aan van hun nieuwe en baanbrekende slimme apparaten:
EcoFlow Blade, EcoFlow Glacier en EcoFlow Wave 2.
Deze apparaten benutten de voordelen van EcoFlow’s batterijtechnologie om energiezuinige prestaties te leveren thuis en voor uw avonturen buitenshuis.

We lopen de producten even met je door:

EcoFlow Wave 2: krachtige koeling en verwarming voor comfort buitenshuis.

Voor gebruikers die luxe en comfort willen toevoegen aan hun avonturen buitenshuis, biedt EcoFlow met de Wave 2 een draagbare airconditioner en verwarming.
De EcoFlow Wave 2 geeft een uitstekend comfort tijdens warme zomerdagen en ijskoude winters.
De tweede generatie van EcoFlow’s Wave-serie, Wave 2, levert de snelste koeling en verwarming in de branche die beschikbaar is in een apparaat in zijn soort binnen een ruimte ruimte van 10 m3.

De EcoFlow Wave 2, die 22 procent kleiner is dan zijn voorganger, is makkelijk mee te nemen waar en wanneer je hem nodig hebt.
Het apparaat biedt tot acht uur verkoeling of verwarming met zijn 1159Wh add-on batterij.
Je hebt als gebruiker volledige controle over de looptijd en prestatie van het apparaat door meerdere modi, waaronder Eco, Sleeping en Fast te gebruiken via de app van EcoFlow.

De Wave 2 kan gebruik maken van gelijkstroom (220/230v), autolader (12/24v), of de 300w add-on batterij.
Wanneer je de EcoFlow Wave 2 op de Ecoflow add-on batterij aansluit, kan hij tot 18 uur koelen of verwarmen.
Natuurlijk kun je ook de kracht van de zon gebruiken met de zonnepanelen van EcoFlow (maximaal 400 W) om hernieuwbare energie te gebruiken en een duurzame levensstijl te ondersteunen.

EcoFlow Glacier: de eerste draagbare koel-vriescombinatie met een geïntegreerde ijsmaker

EcoFlow Glacier is een revolutionaire draagbare koel-vriescombinatie met een ingebouwde ijsblokjesmachine en een verwijderbare batterij.
De Glacier heeft een inhoud van maar liefst 38 liter en maakt het makkelijker dan ooit om je eten en drinken koud te houden wanneer je onderweg bent, of op vakantie.
Met een verwisselbare batterij van 298 Wh biedt de Glacier 40 uur koeling of 19 uur een temperatuur onder het vriespunt op een enkele lading van deze accu.

Heb je wat verkoeling nodig voor je drankje?
De Ecoflow Glacier kan 18 ijsblokjes maken in 12 minuten en heeft twee opbergvakken met onafhankelijke temperatuurregeling voor gelijktijdig koelen en vriezen.
De Glacier is uitgerust met een krachtige compressor en kan afkoelen van 30°C tot 0°C in slechts 15-20 minuten wanneer je gebruik maakt van de Max Mode.
Heb je geen haast en wil je minder energie verbruiken, dan maak je gebruik van de Eco-modus.
Voor het apparaat zijn accessoires beschikbaar zoals de inklapbare handgreep en wielen om hem makkelijk te verplaatsen.

De Glacier kan zelfs dienen als draagbare oplader voor kleine elektronica zoals laptops en telefoons.

 

Glacier biedt maximale flexibiliteit als off-grid oplossing.
Het kan worden opgeladen via wisselstroom 220/230v, een autolader 12/24v, draagbare zonnepanelen of via een accu die in het apparaat wordt geschoven.

EcoFlow Blade probleemloos maaien en opvegen voor het perfecte gazon

EcoFlow Blade is de eerste intelligente robotmaaier die behalve in staat is om automatisch het gras te maaien ook grasresten, takjes en bladeren kan opvegen.
Hiermee bespaar je tijd en maak je van gazon onderhoud een leuke en eenvoudige ervaring.
De Blade kan niet alleen het gras maaien maar ook vegen.


Met zijn Lawn Sweeper Kit gebruikt de Blade een geavanceerde LiDAR-sensor (Laser imaging Detection And Ranging) en een ingebouwde camera om grasresten,
takjes en bladeren te lokaliseren en op te ruimen, voordat het op een vooraf ingestelde locatie wordt gedeponeerd.

In tegenstelling tot andere robotmaaiers die fysieke grensmarkeringen nodig hebben, kunnen Blade-gebruikers de omtrek van het gazon bepalen in de EcoFlow-app en de maaier binnen deze virtuele grenzen laten werken.
Hiervoor gebruikt de Ecoflow Blade zijn LiDAR-sensor, de ingebouwde camera en X-Vision real-time kinematic (RTK) navigatie.
Gecombineerd zorgen deze technieken ervoor dat de Blade alles maait en opveegt wat gemaaid en opgeveegd moet worden en vooral alles laat staan wat niet gemaaid moet worden.

Dezelfde technologie helpt de Blade ook om obstakels te vermijden.
Dit voorkomt dat de maaier vast komt te zitten en tussenkomst van de gebruiker vereist en het gras beschadigt.
Dankzij de grote omni-directionele wielen van Blade kan hij ook obstakels tot wel 40 mm hoog overwinnen.
Blade beschikt over 4G en eSIM, zodat gebruikers altijd de exacte locatie kunnen volgen en bij diefstal het apparaat kunnen tracken.
Het mes wordt geleverd met “3+1” jaar garantie en levenslange gratis vervanging van accessoires.

 

Blade, Glacier en Wave 2 zijn nuttige innovaties die het resultaat zijn van de ontwikkeling van alles wat we de afgelopen jaren hebben geleerd als leider in draagbare energieopslag.
Deze slimme apparaten maken het leven thuis, buitenshuis en onderweg aangenamer en gemakkelijker.
Ze weerspiegelen onze toewijding om middels het EcoFlow-ecosysteem een significante bijdrage te leveren aan de wereld en opnieuw uit te vinden hoe we energie opwekken, opslaan en gebruiken door middel van zinvolle innovatie.
Richard de Borst, Director of Benelux bij EcoFlow

Beschikbaarheid en prijzen

De EcoFlow Blade, Glacier en Wave 2 zijn per direct te koop bij de bekende retailers en etailers, waaronder Obelink, Solar Power Supply, Prepshop.nl en eu.ecoflow.com

De EcoFlow Blade wordt verkocht voor € 2.999,- . De Lawn Sweeper Kit kost € 799,-. Wanneer je beide producten samen koopt, betaal je tijdelijk € 3.699,-

De EcoFlow Glacier wordt verkocht voor € 1.199,- en is verkrijgbaar met een 298 Wh extra batterij, die afzonderlijk wordt verkocht voor € 299,- Beide producten worden tijdelijk ook samen verkocht voor €1.399,-. De makkelijk te demonteren handel en wieltjes zijn als accessoire pakket te koop voor €119,-.

EcoFlow Wave 2 zal worden verkocht voor € 1.199,- De extra batterij van 1159 Wh kost €899,- Beide producten samen worden verkocht voor €1.999,-

 

Over EcoFlow:

EcoFlow is een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieuvriendelijke energie oplossingen met de visie om een nieuwe wereld van energie te voorzien.
Sinds de oprichting in 2017 wil EcoFlow een betrouwbare en vertrouwde energiepartner worden voor individuen en gezinnen over de hele wereld, door toegankelijke en hernieuwbare energieoplossingen te bieden voor thuis, buitenshuis en in mobiele ruimtes.
Inmiddels heeft EcoFlow, met operationele hoofdkantoren in de VS, Duitsland en Japan, het leven van meer dan 2,5 miljoen gebruikers in meer dan 100 markten over de hele wereld verbeterd.

reviewkees
reviewkees

Geef een reactie