De Xiaomi Mi 10T lite gelanceerd

Naast de Mi 10T Pro en de Mi 10 is ook een 3e versie gelanceerd vandaag

Mi 10T Lite: een krachtige 5G-smartphone zonder compromissen

Verbeter je fotografie met de ultrascherpe 64MP-quadcamera 

De quadcamera van de Mi 10T Lite biedt een van de beste cameraset-ups binnen het segment, en beschikt over een ultrascherpe 64MP-hoofdcamera, 8MP-ultrabreedhoekcamera, 2MP-macrocamera en 2MP-dieptesensor voor een kristalhelder beeld, elke keer weer.
Nieuwe softwaretools zoals zes long exposure-modi, ‘Time-lapse Selfie’, ‘Timed Burst’ en ‘Dual Video’ bieden gebruikers de mogelijkheid om uniekere en creatievere beelden vast te leggen zonder editingsoftware.
Bovendien zijn selfies van hoge kwaliteit te maken met de Mi 10T Lite’s 16MP in-display-camera aan de voorkant.

Ervaar de kracht van souplesse met het 120Hz AdaptiveSync-display

Met een indrukwekkende ververs snelheid van 120Hz, past de Mi 10T Lite zich automatisch aan aan de meest geschikte ververssnelheid, afhankelijk van het type content dat wordt bekeken.
Of het nu gaat om het streamen van een film, bekijken van een favoriete tv-serie of het spelen van een mobiele game, de Mi 10T Lite biedt een optimale kijkervaring die bijblijft met verschillende content.

Voor de mensen die houden van lezen op hun telefoon maar vermoeide ogen willen voorkomen, biedt de Mi 10T Lite ‘Reading Mode 3.0’ – zoals ook terug te zien bij de Mi 10T Pro en Mi 10T.

Ervaar de kracht van Qualcomm® Snapdragon™ 750G en 4.820mAh (typ)-batterij

Met zijn debuut op de Mi 10T Lite, biedt de Qualcomm® Snapdragon™ 750G-chipset ongeëvenaarde stroom efficiëntie, fantastische on-device AI en razendsnelle prestaties.
Met de gloednieuwe 5G-processor, biedt de Mi 10T Lite 5G voor iedereen.
Verder stellen zijn grote 4.820mAh (typ)-batterij en 33W-mogelijkheden voor snel opladen het device in staat om de hele dag gebruikt te worden.

Prijs en levertijd

De Mi 10T Lite zal beschikbaar zijn in twee varianten, 6GB+64GB en 6GB+128GB, in Atlantic Blue, Pearl Gray en Rose Gold Beach. De toestellen, die respectievelijk €279 en €329 kosten, zijn vanaf november online te koop op de Belsimpel en mediamarkt.nl

13 oktober zal ook een early bird prijs worden aangeboden op mi.com/nl en door Belsimpel, waarbij de consument de 6GB+64GB variant vooraf zal kunnen bestellen voor €249, met een prijsdaling van €30.

reviewkees
reviewkees